radush napisał(a):Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.
uve napisał(a):radush napisał(a):Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.
Ale też trzeba twardo stąpać po ziemi i nie przymierzać od razy do MU czy Realu
uve napisał(a):A co do samego meczu? Chciałbym żeby wygrała BVB (mimo kilku osłabień) i pokazała Realowi, że zespół, podkreślam zespół nie zbieraninę 11-stu "gwiazdorów" - przepraszam 10-ciu, bo Casillas się do nich nie zalicza - tworzy się przez parę lat, a nie wydając setki milionów euro w krótkim odstępie czasu
Jaaasiek napisał(a):uve napisał(a):A co do samego meczu? Chciałbym żeby wygrała BVB (mimo kilku osłabień) i pokazała Realowi, że zespół, podkreślam zespół nie zbieraninę 11-stu "gwiazdorów" - przepraszam 10-ciu, bo Casillas się do nich nie zalicza - tworzy się przez parę lat, a nie wydając setki milionów euro w krótkim odstępie czasu
No przepraszam, ale Arbeloa, Modrić czy Alonso to są gwiazdorzy? No nie przesadzajmy... Jeśli tak, to Casillasa jak najbardziej należy do nich zaliczyć.
uve napisał(a):Gra ostro, ale przeważnie czysto i nie udaje rozkapryszonych dziewczynek, które po lekkim pchnięciu zwijają się z bólu jakby im co najmniej nogę urwało, a chwilę wcześniej wchodzili przeciwnikowi dwoma wyprostowanymi nogami i wtedy było fair.
Jaaasiek napisał(a):Chyba sobie pomyliłeś Real z innym klubem z Hiszpanii, chociaż nie powiem taki Pepe czy Marcelo potrafią przyaktorzyć (nie tylko oni zresztą), ale gdzie im do kolegów z Katalońskiego Teatru Upadku...
Jaaasiek napisał(a):Niezły mecz, skuteczny Lewandowski i skuteczny Ronaldo1:1 i żadna z drużyn nie dominuje aż tak bardzo
uve napisał(a):radush napisał(a):Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.
Ja nie mówię, że nie mamy dobrych. Lewandowski jest jednym z lepszych napastników Bundesligi.
Ale też trzeba twardo stąpać po ziemi i nie przymierzać od razy do MU czy Realu (jeden już w Realu siedział dwa lata), bo jednak do czołówki napastników klasy światowej jeszcze mu wiele brakuje.
kroy napisał(a):W Atenach najlepsza samobójcza akcja świata
kroy napisał(a):W Atenach najlepsza samobójcza akcja świata
Jedras napisał(a):http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html
Real vs Borussia;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości