Luxtorpeda

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Luxtorpeda

Postprzez Adam » 20 lis 2012, o 10:55

Jaaasiek napisał(a):A są te czerwone (pierwsze) na koncertach sprzedawane jeszcze?

W Łodzi były.

Postprzez Blobber » 21 lis 2012, o 17:51

Norbert napisał(a):no to pięknie , właśnie wróciłem z rzeszofa bom chciał nabyć bilety na luxtorpede w rzeszofie i dupa zbita - biletów brak, ani w hotelu ani w tej galerii :cry:

Norbert musiałeś mieć jakiegoś pecha, bo dziś bez problemu kupiłem bilet w tej galerii. Mieli jeszcze całkiem spory plik.
Zamiast jeździć do Rzeszowa możesz ewentualnie kupić tu: https://ekobilet.pl/klub-wytwornia/luxt ... 1346095163

Postprzez Carlos » 21 lis 2012, o 23:03

Norbert napisał(a):no to pięknie , właśnie wróciłem z rzeszofa bom chciał nabyć bilety na luxtorpede w rzeszofie i dupa zbita - biletów brak, ani w hotelu ani w tej galerii :cry:

Ja na Rzeszów zakupiłem bilet z półtora tygodnia temu to było ich całkiem sporo.

Dzisiejszy koncert w Sandomierzu odwołany ...
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)
ZUCH KAZIK - Hej Młody Junaku (promo)

Postprzez zgrzyt » 23 lis 2012, o 18:51

Jutro Kraków :)
Ktoś z forum zagości w kwadracie??
"Poproszę dwa piwa. Albo nawet trzy."

Postprzez Goomi » 28 lis 2012, o 18:54

na luxach spinka była. nie chcieli białego misia zagrać

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Nie mam szacunku do siebie logując się tu po raz kolejny :-) Gómi

Postprzez Damazy » 29 lis 2012, o 16:00

Dzisiaj widziałem plakat przy kwadracie że chyba 13? lutego w łaźni nowej luxtorpeda, lao che i wu-hae ma grać? Prawda to? Gumi wiesz coś o tym ;p?

Postprzez Carlos » 29 lis 2012, o 16:04

Damazy napisał(a):Dzisiaj widziałem plakat przy kwadracie że chyba 13? lutego w łaźni nowej luxtorpeda, lao che i wu-hae ma grać? Prawda to? Gumi wiesz coś o tym ;p?

Owszem, prawda.

http://luxtorpeda.art.pl/viewtopic.php?f=5&t=987
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)

Postprzez Goomi » 29 lis 2012, o 16:09

15.02.13

Postprzez Goomi » 29 lis 2012, o 16:11

bilety w systemie ticket pro dostępne lada godzina
cena 55/65
można też zamawiać u mnie kolekcjonery
te do tygodnia/dwóch

Postprzez trini » 2 gru 2012, o 17:47

Wczoraj na WrockFeście pierwszy raz słuchałam Luxów na żywo. I w ich przypadku pozostanę jednak przy słuchaniu płyt. Nie dlatego, że koncert był kiepski, bo nie był - był całkiem udany. Czekałam zwłaszcza na takie kawałki jak "Hymn", który ma wiele momentów, gdzie na koncercie można coś spierdolić - a wyszedł ekstra. Ale pomiędzy piosenkami moja mina wyglądała mniej więcej tak:

Obrazek

Rany, co za patos i drętwota. Minuta ciszy dla powstańców, jakieś poważne dykteryjki, twarz zespołu nieskalana uśmiechem. Pokiwałam się, pobujałam, ale ostatecznie, wolę słuchać ich w domu z płyt, na których nie ma nadętych przerywników. Jelonek, który grał przed Luxami, rozgrzał publikę do czerwoności, a oni przywrócili mnie do poziomu wyjściowego i wyszłam zjeść pajdę ze smalcem.
big badda boom

Postprzez Adam » 2 gru 2012, o 18:16

trini napisał(a):Rany, co za patos i drętwota. Minuta ciszy dla powstańców, jakieś poważne dykteryjki, twarz zespołu nieskalana uśmiechem. Pokiwałam się, pobujałam, ale ostatecznie, wolę słuchać ich w domu z płyt, na których nie ma nadętych przerywników. Jelonek, który grał przed Luxami, rozgrzał publikę do czerwoności, a oni przywrócili mnie do poziomu wyjściowego i wyszłam zjeść pajdę ze smalcem.

Taak, Elvis przed koncertem to patos, "Komboje" na końcu to patos, tak samo jak "Bruce Lee karate mistrz" - w Luxtorpedzie nie ma miejsca na uśmiech! Widocznie trafił się taki koncert, gdzie trzeba szybko zagrać i nie ma czasu na żarty, ale np. na koncercie w Łodzi żartów było mnóstwo. No i nic dziwnego, że Litza porusza takie a nie inne tematy, skoro śpiewa o nich na płycie.

Postprzez trini » 2 gru 2012, o 19:49

Adam napisał(a):Taak, Elvis przed koncertem to patos, "Komboje" na końcu to patos, tak samo jak "Bruce Lee karate mistrz" - w Luxtorpedzie nie ma miejsca na uśmiech! Widocznie trafił się taki koncert, gdzie trzeba szybko zagrać i nie ma czasu na żarty, ale np. na koncercie w Łodzi żartów było mnóstwo.

Elvis nie leciał tylko przez Luxami, wiec to nie było częścią ich szoł. Komboje i Karate Mistrz - czytałeś co napisałam? Mówiłam o tym, co było POMIĘDZY graniem. A klimatu, w jaki mnie to wprowadziło, ani Komboje ani King Bruce Lee nie uratowali.

Adam napisał(a):No i nic dziwnego, że Litza porusza takie a nie inne tematy, skoro śpiewa o nich na płycie.

No właśnie, ja za bardzo wsłuchuję się w muzykę i te "tematy" często wylatują mi drugim uchem. Widocznie Luksi są dla mnie tematycznie za ciężcy. Na tyle, że nie wybiorę się z premedytacją na ich koncert.

Najlepiej jednak bawię się na koncertach, na których w ogóle się nie śpiewa - od razu odpada problem patosu, drętwoty i czerstwości. Tak jak wczoraj - podłoga naprawdę trzęsła się tylko na koncercie Jelonka - jedyne dobre pogo. No może jeszcze na Heyu - ale to z powodu wyjebistych basów.
big badda boom

Postprzez Jaaasiek » 2 gru 2012, o 22:31

trini napisał(a):Najlepiej jednak bawię się na koncertach, na których w ogóle się nie śpiewa

Powinnaś spróbować Tides From Nebula :)
Obrazek

Postprzez Damazy » 4 gru 2012, o 16:49

Teraz ogarnąłem że luxy grają king bruce lee karate mistrza. Pokłony i kolejny powód na NH import :) Kwadrat przepuściłem tego już nie!

Postprzez somekind » 4 gru 2012, o 23:28

trini napisał(a):Rany, co za patos i drętwota. Minuta ciszy dla powstańców, jakieś poważne dykteryjki, twarz zespołu nieskalana uśmiechem.

I jeszcze to wulgarne pytanie do ochrony, po prostu skandal.
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez trini » 5 gru 2012, o 21:50

somekind napisał(a):I jeszcze to wulgarne pytanie do ochrony, po prostu skandal.

kurde, jednak nie miałam omamów, że Ciebie widziałam :)

a to z ochroną dobre było, Litza powiedział "kurwa"!
big badda boom

Postprzez polake » 5 gru 2012, o 22:54

Ostatnio w Warszawie w Palladium też musiał Litza interweniować, bo ochrona była zbyt agresywna.
polake.art.pl wywiady z Januszem Zdunkiem: nr1 nr2
Obrazek
Stoję goły pod prysznicem, wkoło wszędzie goło
pod prysznicem z kolegami i jest mi wesoło!

Postprzez guma » 9 gru 2012, o 11:53

Kto nie był niech żałuje. Koncert rewelacyjny, wrażenie niezapomniane, full w Proximie, przedział wiekowy od przedszkola po takich pryków jak ja :P Na większości numerów nie dało się spokojnie ustać, nie wiedziałem że jeszcze tyle energii we mnie drzemie :) Dzięki panowie i jeszcze raz sto lat dla Drężmaka - mojego rówieśnika :)))

Postprzez somekind » 9 gru 2012, o 19:37

trini napisał(a):kurde, jednak nie miałam omamów, że Ciebie widziałam :)

Cholera, mogłem się nie odzywać, to byś żyła w przekonaniu, że miewasz omamy. :P
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez Maro » 10 gru 2012, o 13:52

guma napisał(a):Kto nie był niech żałuje. Koncert rewelacyjny, wrażenie niezapomniane, full w Proximie, przedział wiekowy od przedszkola po takich pryków jak ja :P Na większości numerów nie dało się spokojnie ustać, nie wiedziałem że jeszcze tyle energii we mnie drzemie :) Dzięki panowie i jeszcze raz sto lat dla Drężmaka - mojego rówieśnika :)))

Oj, był ogień. Świetnie się bawiłem, wróciłem z podbitym okiem, ale bardzo zadowolony.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez luken » 21 sty 2013, o 20:30

Otóż i jest nowy teledysk Luxów:):):)
http://www.youtube.com/watch?v=8Ca0qLZIlkY

Postprzez zgrzyt » 28 sty 2013, o 14:04

"Poproszę dwa piwa. Albo nawet trzy."

Postprzez kulcikriuNH » 9 sie 2013, o 09:18

Luxtorpeda w Czwórce 10.08 godzina 18:00

Postprzez uve » 17 lis 2013, o 15:39

Wybiera się ktoś do krakowskiego Kwadratu w najbliższą sobotę, 23.11.2013?

Postprzez Carlos » 17 lis 2013, o 16:05

uve napisał(a):Wybiera się ktoś do krakowskiego Kwadratu w najbliższą sobotę, 23.11.2013?

Na Kraków i Rzeszów wybieram się.
Jak uda mi się załatwić urlop to w czwartek jeszcze do Wolbromia na koncert pojadę ;) .
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM