Jaaasiek napisał(a):A są te czerwone (pierwsze) na koncertach sprzedawane jeszcze?
W Łodzi były.
Jaaasiek napisał(a):A są te czerwone (pierwsze) na koncertach sprzedawane jeszcze?
Norbert napisał(a):no to pięknie , właśnie wróciłem z rzeszofa bom chciał nabyć bilety na luxtorpede w rzeszofie i dupa zbita - biletów brak, ani w hotelu ani w tej galerii
Norbert napisał(a):no to pięknie , właśnie wróciłem z rzeszofa bom chciał nabyć bilety na luxtorpede w rzeszofie i dupa zbita - biletów brak, ani w hotelu ani w tej galerii
Damazy napisał(a):Dzisiaj widziałem plakat przy kwadracie że chyba 13? lutego w łaźni nowej luxtorpeda, lao che i wu-hae ma grać? Prawda to? Gumi wiesz coś o tym ;p?
trini napisał(a):Rany, co za patos i drętwota. Minuta ciszy dla powstańców, jakieś poważne dykteryjki, twarz zespołu nieskalana uśmiechem. Pokiwałam się, pobujałam, ale ostatecznie, wolę słuchać ich w domu z płyt, na których nie ma nadętych przerywników. Jelonek, który grał przed Luxami, rozgrzał publikę do czerwoności, a oni przywrócili mnie do poziomu wyjściowego i wyszłam zjeść pajdę ze smalcem.
Adam napisał(a):Taak, Elvis przed koncertem to patos, "Komboje" na końcu to patos, tak samo jak "Bruce Lee karate mistrz" - w Luxtorpedzie nie ma miejsca na uśmiech! Widocznie trafił się taki koncert, gdzie trzeba szybko zagrać i nie ma czasu na żarty, ale np. na koncercie w Łodzi żartów było mnóstwo.
Adam napisał(a):No i nic dziwnego, że Litza porusza takie a nie inne tematy, skoro śpiewa o nich na płycie.
trini napisał(a):Najlepiej jednak bawię się na koncertach, na których w ogóle się nie śpiewa
trini napisał(a):Rany, co za patos i drętwota. Minuta ciszy dla powstańców, jakieś poważne dykteryjki, twarz zespołu nieskalana uśmiechem.
somekind napisał(a):I jeszcze to wulgarne pytanie do ochrony, po prostu skandal.
trini napisał(a):kurde, jednak nie miałam omamów, że Ciebie widziałam
guma napisał(a):Kto nie był niech żałuje. Koncert rewelacyjny, wrażenie niezapomniane, full w Proximie, przedział wiekowy od przedszkola po takich pryków jak jaNa większości numerów nie dało się spokojnie ustać, nie wiedziałem że jeszcze tyle energii we mnie drzemie
Dzięki panowie i jeszcze raz sto lat dla Drężmaka - mojego rówieśnika
))
uve napisał(a):Wybiera się ktoś do krakowskiego Kwadratu w najbliższą sobotę, 23.11.2013?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości