Adam napisał(a):Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
A Buldog?
A Buldog jest płytą Kazika, Kultu lub KNŻ?
Adam napisał(a):Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
A Buldog?
Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
beret napisał(a):Adam napisał(a):Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
A Buldog?
Adam napisał(a):beret napisał(a):A Buldog?
efiut napisał(a):Kurwa, Muniek napisał naprawdę świetne teksty na ostatnią płytę T.Love. Może Kazikowi też się uda?
wr napisał(a):Hurrę dałoby się przełknąć gdyby nie jej brzmienie...
maxłel napisał(a):Chyba gdyby nie teksty...
wr napisał(a):Hurrę dałoby się przełknąć gdyby nie jej brzmienie...
maxłel napisał(a):Chyba gdyby nie teksty...
wr napisał(a):Na prawdę nie razi Was to "festynowe" brzmienie?
sem napisał(a):wr napisał(a):Hurrę dałoby się przełknąć gdyby nie jej brzmienie...maxłel napisał(a):Chyba gdyby nie teksty...
Sumując wasze spostrzeżenia stwierdzam, że poooowooooliii zbliżacie się do prawdy.
wr napisał(a):Na prawdę nie razi Was to "festynowe" brzmienie?
Bullet napisał(a):Brzmienie i muzyka są akurat ok. Osobiście też bardziej skłaniam się ku zdaniu maxłela...
"Widziałem Cię do kurwy nędzy,
wykręcisz się do kurwy nędzy, nie
Nie oddam Ci Twoich pieniędzy..."
Pozdr.
maxłel napisał(a):sem napisał(a):wr napisał(a):Hurrę dałoby się przełknąć gdyby nie jej brzmienie...maxłel napisał(a):Chyba gdyby nie teksty...
Sumując wasze spostrzeżenia stwierdzam, że poooowooooliii zbliżacie się do prawdy.
Okładka też jakaś takaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości