dzior napisał(a):nie potrzebujemy was pierdoloni hejterzy '-'
maxłel napisał(a):sem, nie poznaje! Skąd w Tobie tyle nienawiści? ;>
maxłel napisał(a):NIE JĘZYKOWI NIENAWIŚCI!
taataah napisał(a):Hurra -W dniu premiery album uzyskał status złotej płyty[8], a po 10 dniach sprzedaży status płyty platynowej[9]. Do końca roku album osiągnął nakład 55 tysięcy egzemplarzy, a ogólnie ponad 60 tysięcy.
MTV Unplugged Kult . -Według informacji dziennika "Rzeczpospolita" z marca 2011 płyta "MTV Unplugged" Kultu rozeszła się łącznie w nakładzie 214 tysięcy
Jeżeli część z 60 tyś.nie kupiła entuzjastycznie to czegoś nie rozumiem
taataah napisał(a):Mówienie że artysta ma nie nagrwać nowych płyt bo wg subiektywnej opinii jednego ze słuchaczy coś mu się nie podoba w jakimś utworze jest uśmiercaniem zespołu i kneblowaniem możliwości wypowiedzenia się .
Właśnie mam odwrotną teorię - niech nagrywają jak najwięcej nowych numerów póki wena trwa, a malkontenci zawsze się znajdą. trudno.
taatah napisał(a):słyszałeś Australian Pink Floyd?
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):A to ci rewolucyjna teoria.
Ja mam inną, równie rewolucyjną. Jest dużo lepiej, kiedy fajny artysta o ugruntowanej fajnej pozycji po prostu nagrywa fajne płyty, kiedy ma fajny materiał. Wtedy są zadowoleni i ci, którzy oczekują od niego fajnych płyt, i ci, którzy zamówiliby jego byle prytnięcie w przedsprzedaży.
arielg napisał(a):Na przestrzeni lat każdemu artyście zdarza się nagrywać lepsze i gorsze płyty.
arielg napisał(a):Od której płyty wg Was, skończyły się stare, a zaczęły nowe?
arielg napisał(a):Czy na prawdę tak bardzo cenicie sobie np Tan, czy 45/89?
arielg napisał(a): Od której płyty wg Was, skończyły się stare, a zaczęły nowe?
arielg napisał(a): Czy na prawdę tak bardzo cenicie sobie np Tan, czy 45/89?
maros napisał(a):Gdybym grał w Kulcie to bym omijał forum swojego zespołu szerokim łukiem w trosce o własne samopoczucie.
maros napisał(a):Maro - Twoja wypowiedź to dno i metr mułu. No comments.
maros napisał(a):Nie mniej jednak jest to forum fanów, a nie anty-fanów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości