slaw napisał(a):A ja myślę, że ten fragment zrobili dla jaj, by się ludzie pospinali trochę i na płytę to nie wejdzie.
slaw napisał(a):A ja myślę, że ten fragment zrobili dla jaj, by się ludzie pospinali trochę i na płytę to nie wejdzie.
kezlok napisał(a):A tak w ogóle to fajnie byłoby żeby na drodze Kazimierza stanęła jeszcze jakaś osoba/zespół, którzy go mocno zainspirują do czegoś innego. Tak jak to było w przypadku Mazolla, ludzi z Kalibra ( np.sample), nawet Możdżera czy innych. Zauważmy, że skład Kultu pojedynczo, bo pojedynczo ale się przez wiele lat coś tam zmieniał. Nawet dęte dochodziły powoli. Każdy coś tam wnosił świeżego. Dopiero od paru lat jest status quo i jakoś to muzycznie trochę stanęło. Myślę, że ktoś z zewnątrz (nie chodzi mi o zmianę składu osobowego zespołu) mógłby wnieść sporo ciekawego. A Kult i Kazik świetnie takie rzeczy robili na swoje potrzeby. Właśnie jakaś inspira, ale wiadomo, to takie życzenie które po prostu albo samo się spełni, albo nie. Trzeba to poczuć.
Takie tam dywagacje. I tak wierzę, że płytka będzie doskonała, wszakże w którymś z tych filmików pada hasło "więcej pierdolnięcia" czy jakoś tak. A ostatni Knż mi się naprawdę podoba, także jestem dobrej myśli wbrew pozorom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości